Nieuw in de verhuur
Nieuw! Luxe appartement
jachthaven Kamperland
Last-minute september
Last-minute september
20% last-minute korting
Unieke woningen op de mooiste plekken van Zeeland
Unieke vakantiehuizen
in Zeeland
Aankomst
Vertrek
Zorgeloos genieten in bijzondere vakantiehuizen aan zee
Hier doen we een stapje terug..

Originele vakantiehuizen op unieke plekjes aan of nabij water

Van een vrijstaand vakantiehuis onderaan de duinen van het Noordzeestrand tot een watervilla met eigen aanlegsteiger. Een luxe groepsaccommodatie voor meer dan 8 personen, een vakantiehuis met sauna in Park Roompot Beach Resort, of wilt u op vakantie in Zeeland met hond? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze persoonlijke service staat garant voor een onbezorgde vakantie in Zeeland. 

Originele vakantiehuizen op unieke plekjes aan of nabij water

Uw vakantie, onze zorg

Uw vrije tijd is kostbaar, daarom vinden wij het belangrijk dat u tijdens uw vakantie onbezorgd kunt genieten. Een vakantiehuis moet een plek zijn waar u zicht thuis voelt en waar het u aan niets ontbreekt. Service en kwaliteit vormen de speerpunten in ons beleid. Niet voor niets boekt ca. 70% van onze gasten een tweede keer of vaker via Ruiterplaat Vakanties. We lichten graag toe wat u van ons kunt verwachten:

 

Originele huizen op de mooiste plekjes
Onze vakantiehuizen liggen veelal op kleinschalige vakantieparken aan of nabij het water. De woningen in ons aanbod zijn privé- eigendom van particulieren, die er veelal ook zelf gebruik van maken. We bieden geen massaproduct, maar originele woningen voor elke smaak en budget. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige, maar knusse woning midden in de natuur of bijvoorbeeld voor een luxe woning aan het water voorzien van alle mogelijke comfort.

 

Uw vakantie, onze zorg

Persoonlijk en altijd bereikbaar

Tijdens uw verblijf is ons kantoor 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en stellen al het mogelijke in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. U kunt van ons een persoonlijke benadering verwachten, elke gast is voor ons uniek en even belangrijk.

 

Service & comfort
Indien u wenst kunt u van dezelfde service genieten als in een luxe hotel. Opgemaakte bedden, frisse handdoeken, een Nespresso pakket of tussentijdse schoonmaak. Ook stellen we graag een passend arrangement voor u samen.


Hygiëne
Wij hechten veel waarde aan hygiëne en besteden veel tijd en aandacht aan de schoonmaak van onze woningen. Ons schoonmaakteam bestaat uit vaste medewerkers, die met veel gedrevenheid ervoor zorgen dat u altijd aankomt in een schone woning.