Over Ruiterplaat Vakanties

Over Ruiterplaat vakanties

Ruiterplaat Vakanties is een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van unieke vakantiewoningen op de mooiste locaties in Zeeland. Al ruim 35 jaar zijn wij de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. De persoonlijke service en kwaliteit vormen de speerpunten in ons beleid. Al het mogelijke wordt gedaan om zowel de gasten als eigenaren optimaal van dienst te zijn.

Onze collectie

 

De woningen van Ruiterplaat Vakanties liggen veelal op kleinschalige vakantieparken, op de mooiste locaties van Zeeland. Een gevarieerd aanbod van bijzondere vakantiewoningen aan of nabij het water is ons geheim. Van vrijstaande bungalows onderaan de duinen van het Noordzeestrand tot exclusieve waterwoningen aan het Veerse Meer. Wij zijn selectief en bewaken ons aanbod nauwlettend. Alleen op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen naar huurder en verhuurder waarmaken.

Onze filosofie

Uw vakantie, onze zorg. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens uw vakantie onbezorgd kunt genieten. Daarom hechten wij veel waarde aan service en kwaliteit. Al het mogelijke wordt gedaan om u een onbezorgde en plezierige vakantie te bezorgen.

Ons team

Ons team van gedreven en servicegerichte mensen is er voor u. Zij beantwoorden graag al uw vragen en stellen al het mogelijke in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Uw boeking telt

Van iedere boeking wordt € 1,00 gedoneerd aan het CNCC in Leto, Tanzania!

 

Het Cornel Ngaleku Children Centre is een weeshuis dat warmte, voeding, ontwikkeling en onderwijs biedt aan ongeveer 100 kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Door armoede en AIDS/HIV is het aantal weeskinderen in Tanzania sterk toegenomen. Uw bijdrage wordt geschonken aan de stichting CNCC opgericht door Dr. Piet de Haas en zijn vrouw Olga. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op ngaleku.org of ngalekucentre.com.

 

Namens de kinderen van het Cornel Ngaleku Children Centre: Asante sana. 

 

CNCC

Ruiterplaat Makelaardij

Wilt u uw woning verkopen? Of bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw recreatiewoning?

Voor alle vragen op het gebied van recreatief wonen bent u bij Ruiterplaat Makelaardij op het juiste adres. Ruiterplaat Makelaardij is al meer dan vijfentwintig jaar actief op het gebied van de aan- en verkoop van recreatiewoningen, woonhuizen, nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Daarnaast worden de makelaars van Ruiterplaat vaak ingezet voor taxaties en ander advieswerk. 

 

Bezoek de website voor meer informatie.  Of neem contact op via info@ruiterplaatmakelaardij.nl of +31 (0) 113 372474